احمد دنیامالی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رای قاطع خود احمد دنیامالی را به عنوان وزیر جدید وزارت ورزش و جوانان انتخاب کردند.

       

به گزارش استقلال نیوز، جلسه رأی اعتماد وزیر ورزش و جوانان بعدازظهر امروز چهارشنبه در مجلس شورای اسلامی برگزار شد و طی آن احمد دنیامالیگزینه پیشنهاد رئیس جمهور برای این مسئولیت با کسب ۲۵۳ رای به عنوان ششمین وزیر ورزش و جوانان انتخاب شد.

دنیامالی دانش آموخته رشته معماری و شهرسازی در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علم و صنعت ایران (۱۳۷۱) و دکترای برنامه ریزی شهری از دانشگاه علوم و تحقیقات ایران (۱۳۹۲) است و از ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۴ مدرس دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده معماری و شهرسازی و از ۱۳۸۷ تا ۱۳۸۹ مدرس دانشگاه آزاد اسلامی، رشته معماری و شهرسازی، واحد رباط کریم بوده‌است. 

وزرای ورزش و جوانان از ابتدا تاکنون؛

* محمد عباسی ۱۳۹۰ - ۱۳۹۲

* سیدرضا صالحی امیری (سرپرست) ۱۳۹۲ - ۱۳۹۲

* محمد شریعتمداری (سرپرست) ۱۳۹۲ - ۱۳۹۲

* محمود گودرزی ۱۳۹۲ - ۱۳۹۵

* سید نصرالله سجادی (سرپرست) ۱۳۹۵ - ۱۳۹۵

* مسعود سلطانی‌فر ۱۳۹۵ - ۱۴۰۰

* سیدحمید سجادی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۲

* کیومرث هاشمی ۱۴۰۲ تاکنون 

سوابق ورزشی دنیا مالی

احمد دنیامالی از ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۹ رئیس فدراسیون قایقرانی ایران بوده و همچنین عضو هیئت مدیره فدراسیون جهانی کانوئینگ (ICF)، مسئول توسعه کانوئینگ در قاره آسیا، معاون فدراسیون جهانی دراگون بوت و عضو هیئت رئیسه و خزانه دار.
قهرمانی تیم آب‌های آرام ایران در سال‌های ۱۳۸۶، ۱۳۸۸ و ۱۳۹۰ در آسیا و مدال‌های طلا در قایقرانی در بازی‌های آسیایی گوآنجو سال ۱۳۸۹ از جمله دستاوردهای دورهٔ تصدی او بر فدراسیون قایقرانی بوده‌است. 

دنیامالی طی دو دوره (از ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۶ و از ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶) رئیس هیئت مدیرهٔ باشگاه ملوان انزلی بوده‌ است. وی هم اکنون رئیس مجمع باشگاه ملوان است. 

فهرست سایر سوابق اجرایی:

معاون فنی و زیر بنایی راه آهن جمهوری اسلامی

معاون فنی و مهندسی و عضو هیأت عامل سازمان بنادر و کشتیرانی کشور

معاون وزیر راه و ترابری و رئیس سازمان بنادر وکشتیرانی کشور

معاون فنی - مهندسی شهرداری تهران

عضو هیأت مدیره مهندسین مشاور فجر و توسعه

وابسته به جهاد دانشگاه

مؤسس و مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری توسعه صادرات بندر انزلی

اولین مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی بندرانزلی

ریاست فدراسیون قایقرانی ایران

عضو هیأت مدیره فدراسیون جهانی کانوئیگ(ICF)

معاونت فدراسیون جهانی دراگون بوت

ریاست هیأت مدیره باشگاه ملوان بندر انزلی 

به گزارش استقلال نیوز، پیام تبریک باشگاه استقلال به مناسبت انتخاب احمد دنیامالی به عنوان وزیر ورزش و جوانان به شرح زیر است:

امروز مجلس شورای اسلامی با رای قاطعانه جناب آقای احمد دنیامالی را به عنوان وزیر جدید ورزش و جوانان انتخاب کرد.

باشگاه استقلال بابت این انتخاب شایسته به ایشان تبریک گفته و برای ایشان در مسیر پیش روی آرزوی توفیق دارد.

مطمئنا تجارب ارزنده آقای دنیامالی می‌تواند به رشد، پیشرفت و توسعه ورزش همگانی، حرفه‌ای و قهرمانی شتاب بیشتری ببخشد.

   

اخبار ورزش ایران

      

   


 مطالب مرتبط:

مخالفت باشگاه استقلال با میزبانی در قزوین 

 

نوشتن دیدگاه
نظراتی که حاوی توهین یا افترا می باشند، منتشر نخواهند شد.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.


شبکه های اجتماعی

fb tw ig گوگل پلاس استقلال نیوز

استقلال نیوز کانال رسمی

جدول و برنامه لیگ ایران

جدول و برنامه لیگ برتر ایران

لیگ ایران

جدول و برنامه لیگ جزیره

لیگ جزیره

جدول و برنامه لالیگا اسپانیا

لالیگا

جدول و برنامه بوندسلیگا آلمان

بوندسلیگا

جدول و برنامه سری آ ایتالیا

ایتالیا

جدول و برنامه لیگ قهرمانان اروپا

آرشیو و جدول لیگ قهرمانان اروپا

جدول و برنامه لیگ اروپا

آرشیو

آخرین اخبار