
پزشک تیم فوتبال استقلال(تاج) گفت: مدت دوره نقاهت روزبه چشمی هنوز معلوم نیست!
به گزارش استقلال نیوز، دکتر محمد علی زارع پزشک تیم فوتبال استقلال(تاج) در گفتوگو با رسانه رسمی، در خصوص غیبت روزبه چشمی در تمرین امروز گفت: ، صحبت کرد که در ادامه می خوانید:
* غیبت روزبه چشمی در تمرین امروز؟
پیش از بازی با مس رفسنجان آقای روزبه چشمی از ناحیه زانو احساس درد داشت که با اقدامات پزشکی وی را آماده حضور در ترکیب استقلال کردیم تا تیم بتواند از توانمندی این بازیکن استفاده کند. با تشخیص تیم پزشکی در جلسه ریکاوری روز شنبه به او استراحت دادیم تا با آمادگی بیشتر در تمرینات حاضر شود اما همزمان با آغاز مجدد تمرینات، آقای روزبه چشمی همچنان از ناحیه زانو احساس درد داشت به همین علت از حضور وی در تمرینات جلوگیری کردیم و برای بررسی مجدد وضعیت بازیکن، تصمیم گرفتیم که وی MRI دهد. چون آقای چشمی دچار یک مصدومیت قدیمی از ناحیه زانو بود به همین دلیل حساسیت ما نسبت به این اتفاق بیشتر شد.
پس از اعلام نتیجه آزمایش MRI مشخص شد آقای روزبه چشمی از ناحیه مینیسک مجددا دچار مصدومیت شده و نیاز به استراحت دارد تا به آمادگی کامل برسد، هنوز مدت دوره نقاهت این بازیکن معلوم نیست و باید در این خصوص با جراح متخصص مشاوره داشته باشیم تا مدت زمان مورد نیاز برای درمان او مشخص شود.
مطالب مرتبط:
آخرین وضعیت مصدومان استقلال از زبان دکتر زارع
هفته نوزدهم لیگ برتر/ با یک خداحافظی خوشحالمان کن آقای بختیاریزاده؛ استقلال جای کارآموزی نیست




لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.