باشگاه استقلال ایران

بجز رستم آشورماتوف، هیچ‌کدام از خارجی‌های استقلال(تاج) پس از مرخصی گرفتن به کشور برنگشتند.

 

 به گزارش استقلال نیوز، به نقل از ورزش سه، جلال‌الدین ماشاریپوف، استقلال(تاج) در شرایطی به مصاف تراکتور خواهد رفت که بجز رستم آشورماتوف، هیچ‌کدام از بازیکنان خارجی آبی‌پوشان نتوانسته‌اند تیمشان را در این مسابقه همراهی کنند و این نبرد حساس را از دست داده‌اند.

   

پس از دیدار با فولاد هرمزگان بود که خارجی‌های استقلال ایران را ترک کردند تا طبق آن چیزی که باشگاه اعلام کرده، راهی مرخصی شوند. داکنز نازون، منیر الحدادی، یاسر آسانی و آنتونیو آدان نفراتی بودند که راهی ترکیه شدند.

قرار بود که این نفرات پس از سپری کردن مرخصی دو روزه و دیدار با خانواده‌هایشان، به تهران بازگردند اما این اتفاق رخ نداد. حتی شنیده می‌شد که این نفرات امروز به یزد می‌رسند و نامشان در لیست تیم قرار می‌گیرد اما اینگونه نشد.

علاوه بر این، موسی جنپو حتی به ایران بازنگشت و هنوز خبری از او در دست نیست. دیدیه اندونگ نیز که شرایط عجیبی دارد، در تهران حضور ندارد. جلال‌الدین ماشاریپوف هم که دچار پارگی رباط صلیبی شد، به قطر رفت تا زانویش را به تیغ جراحان بسپارد.

بدین ترتیب هفت بازیکن خارجی استقلال به دلایل مختلف این بازی را از دست داده‌اند و تنها نام رستم آشورماتوف روی نیمکت ذخیره‌ها دیده می‌شود.

 

به گزارش استقلال نیوز، غیبت خارجی‌های استقلال بزرگترین معمای هفته اول دور برگشت لیگ برتر بود.

تا قبل از شروع بازی های هفته شانزدهم، مهمترین سوژه خبری که فوتبال دوستان پیگیرش بودند مساله خارجی های استقلال بود. ماجرا به شکلی پیش می‌رفت که برخی گمان کردند این مشکل همگانی است و شامل تمام تیم های لیگ برتری می‌شود. البته فقط بازیکنان چرا که هر ۳ مربی خارجی شاغل در سطح اول فوتبال ما -یعنی اسکوچیچ، ساپینتو و اوسمار- در کشور حاضر و همراه تیم هایشان به محل برگزاری مسابقه اول دور برگشت رفته بودنداما حالا که ۸ بازی هفته ۱۶ برگزار و دور برگشت رسما استارت خورده است، همه دیده ایم که فقط استقلال از ناحیه نبودن بازیکنان خارجی اش لطمه خورد. تازه آبی ها آشورماتوف را دراختیار داشتند و همه می‌دانیم که آدان، جنپو و نازون مهره های تاثیرگزاری در تیم ساپینتو نیستند اما هرچقدر این خریدها بد بودند، آسانی و منیر مهره های بدون جانشین در استقلال و فوتبال ما شده اند و غیبت آنها در بازی بزرگ ۶ امتیازی با تراکتور برای تیمی‌که جام می‌خواهد، گران تمام شد.

در نقل و انتقالات زمستانی، پرسپولیس و گل گهر مهاجم خارجی خریدند که هر دو در شروع دور برگشت برای تیم هایشان بازی کردند. خارجی های چادرملو، فولاد، سپاهان، گل گهر و حتی تراکتور که مشکل مشابه استقلال داشت، همه به بازی این هفته رسیدند و فقط استقلال ضربه خورد! واقعا چرا؟

  

اخبار استقلال

 

 


مطالب مرتبط:

هفته شانزدهم لیگ برتر/ تساوی در نبود خارجی ها و با دستان خالی ساپینتو؛ استقلال با یک امتیاز به رده دوم رسید

مرحله 1/8 جام حذفی/ صعود آسان با گلزنی جوان ها؛ ماشاریپوف نیامده رباط داد!

نوشتن دیدگاه
نظراتی که حاوی توهین یا افترا می باشند، منتشر نخواهند شد.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.


شبکه های اجتماعی

fb tw ig گوگل پلاس استقلال نیوز

استقلال نیوز کانال رسمی

جدول و برنامه لیگ ایران

جدول و برنامه لیگ برتر ایران

لیگ ایران

جدول و برنامه لیگ جزیره

لیگ جزیره

جدول و برنامه لالیگا اسپانیا

لالیگا

جدول و برنامه بوندسلیگا آلمان

بوندسلیگا

جدول و برنامه سری آ ایتالیا

ایتالیا

جدول و برنامه لیگ قهرمانان اروپا

آرشیو و جدول لیگ قهرمانان اروپا

جدول و برنامه لیگ اروپا

آرشیو

آخرین اخبار